1-2 Anton Vänglund (Robin Holmlund)
2-3 Altaf Hashemi (Simon Hammarström)
3-3 Simon Hammarström (Robin Holmlund)
varning: Kevin Tumfart

Vi börjar matchen bra. Sund kommer knappt över planhalvan första kvarten. Hari hade ett jätteläge att göra 1-0 men tyvärr så gick bollen utanför. Man undrade när Kubengrabbarna skulle spräcka Sunds nolla för det kändes som att det bara var en tidsfråga innan målet skulle komma. Men när ett lag pressar så kontrar det andra och i denna match lyckades Sund göra 0-1 i den 42:a minuten och sen 0-2 i slutminuten av första halvlek.
I halvtid blev det en rejäl utskällning från dagens coach Emil som stod på sidan eftersom han senast startade i fyran. Trots det så började Sund bättre och skapar 2 mycket bra chanser som Joel Nyh i målet räddar. I den 65:e minuten kommer äntligen ett reduceringsmål av Anton Vänglund på en bra slagen hörna av Robin Holmlund. Nu är vi pågång. Men, men, så gör Sund 1-3 på en långskott 3 minuter senare och nu kändes uppförsbacken ännu brantare. Grabbarna krigar på och lyckas till slut göra 2-3 genom Altaf Hashemi och 3-3 genom Simon Hammarström. På slutet hade vi några bra chanser och då främst av Victor Nåvik. Den här gången gick inte bollen hans väg så matchen slutar 3-3. Resultatet får väl ses som rättvist. Vi hade mer boll och de kontrade och gjorde mål på sina chanser.